Rijsttafels


    • Rijsttafels

    • Menu Du Chef

      €32

      3 gangen menu € 32,00 p.p. (min. 2 pers.)

      Voorgerechten:

      OSSENHAAS MET CITROENDRESSING
      VIETNAMESE LOEMPIA
      WAN TAN

      Hoofdgerechten:

      (bestaande uit 4 gerechten)

      TIPAN CHA SIEUW
      (geroosterd varkensvlees met zoetige saus)

      TSIU YIM HA
      (garnalen met five spices, knoflook, pepertjes)

      KUNG PAO NGAU
      (malse ossenhaas met cashewnoten en groenten in kruidige Kung pao saus)

      TZA CHI KAI
      (gepaneerde krokante kipfilet)

      Nagerecht:

      KOFFIE / THEE / IJS

      Deze rijsttafel wordt geserveerd met nasi, bami of witte rijst

    • Tipan Rijsttafel

      € 39,00

      4 gangen menu € 39,00 p.p. (min. 2 pers.)

      Soep:

      HOI SIN PO SOEP
      (een rijk gevulde soep met vis, garnalen en krab)

      Voorgerecht:

      LAH NGAU YUK
      (gegrilde ossenhaas met citroendressing, rode peper op een bedje van ijsbergsla)

      Hoofdgerechten:

      TIPAN SAM POO
      (combinatiegerecht met ossenhaas, kipfilet en Cha Siew met Bali-saus)

      TIPAN SAM SIN
      (combinatiegerecht met garnalen, vis en krab met een licht knoflook oestersaus)

      Vanaf 3 personen:

      TIPAN PEKING EEND
      (geroosterde Peking eend met fijngesneden groenten in pittig gekruide knoflooksaus)

      TIPAN SATE
      (naturel gebakken varkenshaas saté met pinda-aroma saus)

      Nagerecht naar keuze:

      IRISH COFFEE / KOFFIE / THEE / IJS

      Deze rijsttafel wordt geserveerd met HO YIP FAN
      (nasi omwikkeld in een lotusblad)

    • Chinese Kantonese rijsttafel

      € 35,00

      4 gangen menu € 35,00 p.p. (min. 2 pers.)

      Soep:

      Sam Sie soep
      (soep a la Westmeer met fijngesneden eendfilet, rundvlees en kipfilet)

      Voorgerecht:

      Chinese Hors d’oeuvre
      (Chinese loempia, Wan Tan en spareribs)

      Hoofdgerechten:

      Cha Siew
      (Chinese, geroosterde en gemarineerde Babi Pangang)
      Kai Ting
      (kipblokjes met cashewnoten, ananas en diverse groenten geserveerd in een vogelnestje)
      Tipan Bali Ngau
      (malse ossenhaas met paprika in pittige Bali-saus)

      Vanaf 3 personen:

      Sin Poh Kai
      (kipfilet met verse ananas in zoetzure saus geserveerd in een uitgeholde ananas)

      Nagerecht naar keuze:

      Irish Coffee, ijs, koffie, thee of vruchtjes

      Deze rijsttafel wordt geserveerd met nasi, bami of witte rijst

    • Szechuanese rijsttafel

      € 37,00

      4 gangen menu € 37,00 p.p. (min. 2 pers.)

      Soep:

      Szechuan Tong
      (Chinese pikante soep)

      Voorgerecht:

      Chinese Hors d’oeuvre
      (Chinese loempia, Chinese soufflés en Wan Tan)

      Hoofdgerechten:

      Kung Poa Kai
      (kipblokjes met cashewnoten in Kung Poa-saus geserveerd in een vogelnestje)
      Sung Yong Ha
      (gepelde grote garnalen in knoflooksaus)
      Tipan Woei wor Ngau
      (malse ossenhaas met Chinese champignons, bamboe en boomoren in pittig gekruide knoflooksaus)

      Vanaf 3 personen:

      Cha Siew
      (Chinese, geroosterde en gemarineerde Babi Pangang)

      Nagerecht naar keuze:

      Irish Coffee, ijs, koffie, thee of vruchtjes

      Deze rijsttafel wordt geserveerd met KWAI TIL FAN of MIN (bami of nasi met pittig aroma ketjap voorbereid)

x
menu

Tim Hong

Pin It on Pinterest