Menukaart restaurant Kantonese gerechten

Posted


    • Kipgerechten

    • 29. Kai Ting

      € 20

      (kipblokjes met cashewnoten, ananas en diverse groenten)

    • 30. King Do Kai

      € 20,00

      (gefrituurde kipfilet met paprika en uien in Bali-saus)

    • 31. Sin Poh Kai

      € 20,00

      (kipfilet met verse ananas in zoetzure saus geserveerd in een uitgeholde ananas)

    • 32. Tsiu Yim Kai

      € 20,00

      (licht gefrituurde kipfilet, scherpe, pittige en zoute smaak)

    • Varkenshaasgerechten

    • 34. King Do Yuk

      € 22

      (gefrituurde varkenshaas met paprika en uien in Bali-saus)

    • 35. Sin Poh Yuk

      € 22

      (varkenshaas met verse ananas in zoetzure saus geserveerd in een uitgeholde ananas)

    • 36. Yuk Ting

      € 22

      (varkenshaasblokjes met cashewnoten, ananas en diverse groenten)

    • 37. Sweet Sour Pork

      € 22

      (varkenshaas met zoetzure saus en vruchten)

    • Ossenhaasgerechten

    • 38. Ngau Yuk Sie

      € 23

      (fijngesneden ossenhaas met fijngesneden verschillende groenten)

    • 39. Tjar Choi Ngau Yuk

      € 23

      (fijngesneden ossenhaas met authentieke Chinese kool)

    • 40. Kai Lang Ngau

      € 23

      (ossenhaas met broccoli)

    • 41. Hoo Yoo Ngau

      € 23

      (ossenhaas met oestersaus)

    • Garnalengerechten

    • 42. Ha Lok

      € 25

      (grote gepelde Chinese garnalen in zoete saus)

    • 43. Tsiu Yim Ha

      € 25

      (grote gepelde Chinese garnalen met scherpe pittige en zoute smaak)

    • 44. Dong Koe Ha

      € 25

      (grote gepelde Chinese garnalen met Chinese champignons)

    • 45. Kai Lan Ha

      € 25

      (grote gepelde Chinese garnalen met broccoli)

    • Visgerechten

    • 46. King Do Yu

      € 22

      (zacht gefrituurde tongfilet met paprika en uien in Bali-saus)

    • 47. Tsing Yu

      € 22

      (gestoomde zachte tongfilet met fijngesneden kip en Chinese champignons in een lichte oestersaus)

    • 48. Sweet Sour Yu

      € 22

      (zachte tongfilet met zoetzure saus en Lychees)

    • Diverse hoofdgerechten

    • 49. Peking Eend

      € 21

      (met Chinese Champignons)

    • 50. Sam Sie

      € 20

      (fijngesneden eendfilet, Cha Siew en kipfilet met verschillende groenten)

    • 51. Kanton Nasi

      € 18

      (nasi goreng met stukjes Cha Siew, kipfilet en verschillende groenten)

    • 52. Kanton Chinese Bami

      € 18

      (Chinese bami met stukjes Cha Siew, kipfilet en verschillende groenten)

    • 53. Kanton Mihoen

      € 18

      (Mihoen goreng met stukjes Cha Siew, kipfilet en verschillende groenten)

    • 54. Tahoe Po

      € 20

      (tahoe met Cha Siew, kipfilet en ossenhaas met diverse groenten)

    • 55. Lo Han Tjai

      € 18

      (vegetarische groenteschotel met tahoe, tahoe zijn sojabonenblokjes)

x
menu

Tim Hong

Pin It on Pinterest