Rijsttafels


Tipan Rijsttafel € 39,00 4 gangen menu € 39,00 p.p. (min. 2 pers.) Soep: HOI SIN PO SOEP (een rijk gevulde soep met vis, garnalen en krab) Voorgerecht: LAH NGAU YUK (gegrilde ossenhaas met citroendressing, rode peper op een bedje van ijsbergsla) Hoofdgerechten: TIPAN SAM POO (combinatiegerecht met ossenhaas, kipfilet en Cha Siew met Bali-saus) TIPAN SAM SIN (combinatiegerecht met garnalen, vis en krab met een licht knoflook...

Read More

Menu Du Chef


Posted

Menu Du Chef €32 3 gangen menu € 32,00 p.p. (min. 2 pers.) Voorgerechten: OSSENHAAS MET CITROENDRESSING VIETNAMESE LOEMPIA WAN TAN Hoofdgerechten: (bestaande uit 4 gerechten) TIPAN CHA SIEUW (geroosterd varkensvlees met zoetige saus) TSIU YIM HA (garnalen met five spices, knoflook, pepertjes) KUNG PAO NGAU (malse ossenhaas met cashewnoten en groenten in kruidige Kung pao saus) TZA CHI KAI (gepaneerde krokante kipfilet) Nagerecht:...

Read More

Szechuanese rijsttafel € 37,00 4 gangen menu € 37,00 p.p. (min. 2 pers.) Soep: Szechuan Tong (Chinese pikante soep) Voorgerecht: Chinese Hors d’oeuvre (Chinese loempia, Chinese soufflés en Wan Tan) Hoofdgerechten: Kung Poa Kai (kipblokjes met cashewnoten in Kung Poa-saus geserveerd in een vogelnestje) Sung Yong Ha (gepelde grote garnalen in knoflooksaus) Tipan Woei wor Ngau (malse ossenhaas met Chinese champignons, bamboe en boomoren...

Read More

Chinese Kantonese rijsttafel € 35,00 4 gangen menu € 35,00 p.p. (min. 2 pers.) Soep: Sam Sie soep (soep a la Westmeer met fijngesneden eendfilet, rundvlees en kipfilet) Voorgerecht: Chinese Hors d’oeuvre (Chinese loempia, Wan Tan en spareribs) Hoofdgerechten: Cha Siew (Chinese, geroosterde en gemarineerde Babi Pangang) Kai Ting (kipblokjes met cashewnoten, ananas en diverse groenten geserveerd in een vogelnestje) Tipan Bali Ngau...

Read More
menu

Tim Hong

Pin It on Pinterest